26 Φεβρουαρίου 2024
10:10
12.35 oC
Υγρασία 79%
GR EN
Άρθρα
Δελτία Τύπου
Το ΧΡΩΜΑ RUN επιστρέφει δυναμικά το Σάββατο 06 Μαΐου 2023
Το ΧΡΩΜΑ RUN επιστρέφει το Σάββατο 06 Μαΐου 2023 στις 5:00 μ.μ, στο Αρκαλοχώρι και είναι έτοιμο να μοιράσει ξανά χαμόγελα και μία αξέχαστη εμπειρία διασκέδασης σε μικρούς και μεγάλους ! Διοργανωτής του αγώνα είναι ο Αθλητικός Σύλλογος Υγείας Αρκαλοχωρίου με συνδιοργανωτές τον Δήμο Μινώα Πεδιάδας και την Περιφέρεια Κρήτης.
Το «ΧΡΩΜΑ RUN», είναι ένας αγώνας, γεμάτος παιχνίδια, μουσική και χρώματα, στον οποίο οι συμμετέχοντες μπορούν να τρέξουν, να περπατήσουν ή μόνο να χορέψουν! Στο τέλος αυτών των μοναδικών, χρωματιστών χιλιομέτρων, οι αθλητές θα μπορούν να απολαύσουν τη συναυλία με το συγκρότημα «48 ώρες».
Η παράδοση των πακέτων συμμετοχής συνεχίζεται στα παρακάτω σημεία:
• Εκθεσιακό Αρκαλοχωρίου – Παρασκευή 05/05 19:00-20:00
• Εκθεσιακό Αρκαλοχωρίου – Σάββατο 06/05 13:00-16:00
Πληροφορίες-εγγραφές για το αγώνα: www.xromarun.com
Το πακέτο της εγγραφής περιλαμβάνει :
• Μακό λευκό μπλουζάκι της διοργάνωσης
• Δύο σακουλάκια χρώμα
• Χρωματιστά γυαλιά
• Το συλλεκτικό χειροποίητο μετάλλιο (για όσους τερματίσουν)
• Την τσάντα της διοργάνωσης
• Τον αριθμό συμμετοχής
• Είσοδο στη συναυλία μετά τον αγώνα
Τα παιδιά κάτω των 18 ετών πρέπει να συνοδεύονται από τους γονείς τους κατά την παραλαβή του πακέτου για την υπογραφή υπεύθυνης δήλωσης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγώνας στηρίζει το Σωματείο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία «Δικαίωμα στη Ζωή» και το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αρκαλοχωρίου.
ΧΡΩΜΑ RUN: Έκτακτα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Ηρακλείου
Το Σάββατο 06/05/2023 έχουν προγραμματιστεί δρομολόγια του ΚΤΕΛ με αναχώρηση:
• Από Ηράκλειο στις 14:40 και αναχώρηση
• Από το Εκθεσιακό Αρκαλοχωρίου 20:40
Το κόστος και για τις δύο διαδρομές είναι 5 ευρώ (2,5 ευρώ το κάθε εισιτήριο)
Τα εισιτήρια μπορούν να εκδοθούν:
• Ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.ktelherlas.gr (επιλέγοντας Χρώμα Run (όχι Αρκαλοχώρι). Προσοχή: Πρέπει να εκδώσετε 2 εισιτήρια)
ή
• Από το σταθμό ΚΤΕΛ στο Ηράκλειο
Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας κατά την τέλεση του αγώνα ΧΡΩΜΑ RUN
Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ανακοίνωσε η Αστυνομία, με σκοπό την πληροφόρηση των οδηγών για την ομαλή κυκλοφορία μέσω παράπλευρων δρόμων και όχι μέσω της διαδρομής που θα ακολουθήσει ο αγώνας «ΧΡΩΜΑ RUN». Ειδικότερα: «απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο Αρκαλοχώρι του Δήμου Μινώα Πεδιάδας και συγκεκριμένα στην διαδρομή από Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου – οδός Μάχης Κρήτης – Ελ. Βενιζέλου έως τον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος – Σάββα Πέππα (έως τον σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων στην πλ. Δασκαλογιάννη) – Πατριάρχου Γρηγορίου – Ελ. Βενιζέλου–Μάχης Κρήτης και τερματισμός στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου κατά τις ώρες 16:00 έως 19:30, το Σάββατο 06/05/2023.Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω παράπλευρων οδών, στις οποίες επίσης θα εφαρμοσθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων».

* Τα χρώματα είναι κατασκευασμένα από καλαμποκάλευρο και χρωστικές τροφίμων αποτελούνται από φυσικά συστατικά και είναι απολύτως ασφαλή για τους ανθρώπους και το περιβάλλον και έχουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.