25 Μαΐου 2024
08:18
19.31 oC
Υγρασία 48%
GR EN
Άρθρα
Ανακοινώσεις
Θερμό χειροκρότημα για την παράσταση «Οι Γερμανοί ξανάρχονται» από τη θεατρική ομάδα του Δήμου Μινώα Πεδιάδας «Δρώντες Επί Σκηνής»

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και μετά από μία περίοδο δύσκολων και έντονων δοκιμασιών για το Δήμο Μινώα Πεδιάδας, η Δημοτική θεατρική ομάδα του Δήμου «ΔΡΩΝΤΕΣ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ», παρουσίασε την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, στο Ανοιχτό Θέατρο Αρκαλοχωρίου, την κωμικοδραματική σατυρική παράσταση των Σακελλάριου-Γιαννακόπουλου *ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ*, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού που την παρακολούθησε.

Την αγαπημένη κωμωδία σε σκηνοθεσία της Ευαγγελίας Μαρκοπούλου που «αγκάλιασε» με θέρμη το κοινό, παρακολούθησε και ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Μανώλης Φραγκάκης, ο οποίος έδωσε έμφαση στο γεγονός ότι η προσπάθεια των συντελεστών της παράστασης φέτος είναι ακόμα πιο αξιέπαινη, δεδομένων των δυσκολιών που αντιμετώπισαν και αντιμετωπίζουν πολλοί εκ των συντελεστών της, οι οποίοι βίωσαν τις καταστροφικές συνέπειες του σεισμού τον Σεπτέμβριο του 2021.

Εμφανώς συγκινημένη και η σκηνοθέτις της παράστασης Λίτσα Μαρκοπούλου, η οποία κατάφερε για μία ακόμα χρονιά και μέσα σε ένα πλαίσιο δύσκολων καταστάσεων να συσπειρώσει την ομάδα παρουσιάζοντας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Στο Ανοιχτό Θέατρο Αρκαλοχωρίου ολοκληρώθηκε το «ταξίδι» της περιοδείας σε επίπεδο Δήμου ενώ επόμενος σταθμός της παράστασης είναι το Ηράκλειο και το Κηποθέατρο Ν. Καζαντζάκης, την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022.

Η παράσταση πραγματοποιείται με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και τη στήριξη του Δήμου Μινώα Πεδιάδας-ΔΟΠΑΠ.