7 Δεκεμβρίου 2023
09:36
12.7 oC
Υγρασία 70%
GR EN
Άρθρα
Δελτία Τύπου
έσσερις διαδραστικοί πίνακες στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αρκαλοχωρίου

O Δήμος Μινώα Πεδιάδας, σε συνέχεια της δωρεάς τεσσάρων διαδραστικών πινάκων στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αρκαλοχωρίου, ευχαριστεί θερμά τη SYNGENTA HELLAS που προχώρησε στην εν λόγω ενέργεια για τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς του σεισμόπληκτου σχολείου.

Οι διαδραστικοί πίνακες που παραδόθηκαν στο σχολείο παρουσία του Δημάρχου Μινώα Πεδιάδας Μανώλη Φραγκάκη, εκπροσώπων της εταιρίας και του Διευθυντή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αρκαλοχωρίου Ιωάννη Λαμπράκη , ανταποκρίνονται στις σύγχρονες εκπαιδευτικές προκλήσεις και αναμένεται να διευκολύνουν περαιτέρω την εκπαιδευτική διαδικασία.

«Ο συγκεκριμένος εξοπλισμός συμβάλλει στον ψηφιακό μετασχηματισμό της εκπαίδευσης, με τη χρήση των νέων τεχνολογιών, δίνοντας τη δυνατότητα στους μαθητές να καλλιεργήσουν τις ψηφιακές τους δεξιότητες, εντός των σχολικών μονάδων. Είναι πολύ σημαντικό το μάθημα τους να γίνεται μέσα σε ένα πλαίσιο ενθουσιασμού και ενδιαφέροντος. Ευχαριστούμε πολύ τη SYNGENTA HELLAS για αυτή τους τη κίνηση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Μανώλης Φραγκάκης.