19 Απριλίου 2024
06:31
11.52 oC
Υγρασία 86%
GR EN
Άρθρα
Ανακοινώσεις
Στηρίζουμε με την ψήφο μας την προσπάθεια των μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αρκαλοχωρίου στο διαγωνισμό τραγουδιού “Καν’ το ν’ ακουστεί” του European School Radio!

👭🎼Ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας συγχαίρει τα παιδιά του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αρκαλοχωρίου που για πρώτη φορά συμμετείχαν στον διαγωνισμό τραγουδιού “Καν’ το ν’ ακουστεί”, του European School Radio με θέμα τη φιλία!

👏Με την ψήφο των κριτών και των σχολείων που συμμετείχαν, οι μαθητές των Ε’ και ΣΤ’ τάξεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αρκαλοχωρίου, κατάφεραν να κατακτήσουν την 5η θέση ανάμεσα σε 109 συμμετοχές!

👨‍👩‍👧‍👦Μέσω της ραδιοφωνικής και μουσικής δημιουργίας, οι μαθητές και οι μαθήτριες εξέφρασαν τις σκέψεις, τις εμπειρίες, τα συναισθήματα και τις προσδοκίες τους για τη φιλία, δημιουργώντας το δικό τους τραγούδι.

🟪Πολλά μπράβο στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς που δούλεψαν για αυτό το αποτέλεσμα.

👉❗🎧Η προσπάθεια των μαθητών συνεχίζεται καθώς άνοιξε η ψηφοφορία κοινού για το αντίστοιχο βραβείο!

📍Στηρίζουμε όλοι λοιπόν με την ψήφο μας την προσπάθεια των μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αρκαλοχωρίου στο διαγωνισμό τραγουδιού “Καν’ το ν’ ακουστεί” του European School Radio!

▶➡▶ Οι οδηγίες στον παρακάτω σύνδεσμο: https://1dim-arkal.ira.sch.gr/song24/?fbclid=IwAR2iq3n0H6r42yz-KdW5Ibn9HQYfGIWoLNKsd4piTDQDv1jYGl2fFuluNAI