17 Ιουνίου 2024
15:50
27.68 oC
Υγρασία 31%
GR EN
Άρθρα
Δελτία Τύπου
Στην ενθρόνιση του νέου Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Αγκαράθου, Αρχιμανδρίτη Διονυσίου Χαριτάκη, ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Μανώλης Φραγκάκης

Στην ενθρόνιση του νέου Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Αγκαράθου, Αρχιμανδρίτη Διονυσίου Χαριτάκη, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Μανώλης Φραγκάκης, ο οποίος εξέφρασε τις ευχές του και συνεχάρη τον νέο Ηγούμενο.

Ο Δήμαρχος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Με ιδιαίτερη συγκίνηση βρέθηκα στην ενθρόνιση του νέου Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Αγκαράθου που σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας περιόδου για την Αγκάραθο. Πρόκειται για έναν νέο και αξιόλογο άνθρωπο, με γνώσεις, κατάρτιση και αγάπη για την Εκκλησία, που έχει πολλά να προσφέρει.

Εύχομαι στο νέο Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Αγκαράθου, κάθε επιτυχία στην ποιμαντική, πνευματική και κοινωνική αποστολή, που έχει να επιτελέσει. Η αξιοσύνη, η ταπεινότητα και η Παιδεία του, αποτελούν εχέγγυα άσκησης των υψηλών καθηκόντων του με ζήλο και αγάπη.

Του εύχομαι να είναι άξιος και να συνεχίσει να προσφέρει μία όαση πνευματικής αγαλλίασης και παρηγοριάς στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη».