25 Μαΐου 2024
08:06
19.31 oC
Υγρασία 48%
GR EN
Άρθρα
Δελτία Τύπου
Στην 133 Σμηναρχία Μάχης στο Καστέλλι, ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Μανώλης Φραγκάκης

Τον Προστάτη της Αρχάγγελο Μιχαήλ τίμησε με λαμπρότητα σε όλες τις Μονάδες της, η Πολεμική Αεροπορία. Στο επίκεντρο των εορταστικών εκδηλώσεων που ολοκληρώθηκαν με κάθε επισημότητα την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου, βρέθηκε το Καστέλλι και η 133 Σμηναρχία Μάχης.

Στον εορτασμό το «παρών» έδωσε και ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Μανώλης Φραγκάκης, ο οποίος δήλωσε:

«Τιμήσαμε τα στελέχη της Πολεμικής μας Αεροπορίας. Τους αφανείς ήρωες που δίνουν μάχες καθημερινά και υπερασπιζόμενοι την εθνική κυριαρχία της χώρας. Τους «αετούς» των αιθέρων που υπερασπίζονται τα δίκαια του έθνους. Η αποστολή της 133 Σμηναρχίας Μάχης στο Καστέλλι, είναι η διατήρηση υψηλού βαθμού αποτελεσματικότητας και ετοιμότητας για ανάληψη και επιτυχή διεξαγωγή αεροπορικών επιχειρήσεων, οποτεδήποτε απαιτηθεί. Τους ευχαριστούμε πολύ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες ημέρες η 133 Σμηναρχία Μάχης παρέμεινε ανοιχτή για το κοινό που είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τη στατική έκθεση Αεροσκαφών – Α/Α Όπλων – Μέσων Μετεωρολογίας – Μεταφορικών Μέσων – Φωτογραφιών της Πολεμικής Αεροπορίας και να ενημερωθεί για το έργο και το αντικείμενο της Πολεμικής Αεροπορίας.