25 Μαΐου 2024
08:35
19.31 oC
Υγρασία 48%
GR EN
Άρθρα
Δελτία Τύπου
 Ευχές Δημάρχου Μινώα Πεδιάδας Μανώλη Φραγκάκη για την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Με αφορμή τις Πανελλαδικές Εξετάσεις που ξεκινούν την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023 για τους μαθητές των ΕΠΑΛ και την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023 για τους μαθητές των Γενικών Λυκείων, ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Μανώλης Φραγκάκης δήλωσε:

«Εύχομαι στους νέους και τις νέες του Δήμου μας που θα διεκδικήσουν την είσοδο τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση να προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, με καθαρό μυαλό, ψυχραιμία και συγκέντρωση, ώστε να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις αποτελούν, όχι μόνο μια «γέφυρα» προς το Πανεπιστήμιο, αλλά μια από τις «γέφυρες» προς τη Γνώση.  Να ξέρουν όμως, ότι τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν καθορίζουν την πορεία της ζωής τους και δεν αποτελούν μονόδρομο για την επίτευξη των στόχων τους. Ακόμη κι αν η προσπάθεια τους αυτή δε στεφθεί με επιτυχία να θυμούνται ότι ούτε τα όνειρα, ούτε οι ευκαιρίες σταματούν εδώ. Στη ζωή μας εξάλλου οι εξετάσεις δεν τελειώνουν ποτέ.

Εύχομαι επίσης καλή δύναμη στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που όλο αυτό το διάστημα στηρίζουν τους μαθητές και μοιράζονται μαζί τους σιωπηλά την αγωνία τους.

Οι ευχές μας και η σκέψη μας τους συνοδεύουν.

Καλή επιτυχία!»