19 Απριλίου 2024
04:58
11.94 oC
Υγρασία 87%
Εκδηλώσεις
Κοινωνικές Δράσεις
Ημερίδα τιμής και μνήμης για τον ήρωα Αντισυνταγματάρχη Γεώργιο Πλευράκη την Κυριακή 7 Απριλίου 2024 στις 12.00 το μεσημέρι

👉Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αποστολιανών, διοργανώνει την Κυριακή 7 Απριλίου 2024 στις 12.00 το μεσημέρι, ημερίδα τιμής και μνήμης για τον ήρωα Αντισυνταγματάρχη Γεώργιο Πλευράκη, ο οποίος σκοτώθηκε τελικά στη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου στις 6 Ιανουαρίου 1945 στην περιοχή Ρέντη Πειραιά.

👥Στην ημερίδα θα πάρουν μέρος με εισηγήσεις ο εγγονός του Γεώργιος Ελευθερίου Πλευράκης, η Μαρία Φωτίου Δαμιανάκη, ο Γεώργιος Α. Καλογεράκης, η εξαιρετική μουσικός Μυρτώ Γεωργιάδου και μαθητές της χορωδίας του Δημοτικού Σχολείου Καστελλίου με την επιμέλεια του μουσικού Νικολάου Χναράκη.

👤Την ημερίδα θα συντονίζει η κ. Χριστίνα Πετροδασκαλάκη – Καρκανάκη. Ο δραστήριος Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αποστολιανών κ. Εμμανουήλ Δαμιανάκης, εμπλούτισε την εκδήλωση με ένα καλαίσθητο έντυπο 16 σελίδων σε επιμέλεια Γεωργίου Α. Καλογεράκη. Το έντυπο θα μοιραστεί δωρεάν στους παρευρισκόμενους.

➡ Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης είναι η Περιφέρεια Κρήτης και ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας.