26 Ιουλίου 2024
17:27
27.63 oC
Υγρασία 39%
GR EN
Άρθρα
Ανακοινώσεις
Κλιμάκιο του ΚΚΕ στο Αρκαλοχώρι- Συνάντηση με τον Δήμαρχο Μανώλη 
Με τον Δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας Μανώλη Φραγκάκη, παρουσία του Αντιδημάρχου Οικονομικών, Διοικητικών Θεμάτων και Πολιτικής Προστασίας Κώστα Αραβιάκη, του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων και Πολεοδομικών Εφαρμογών Μανώλη Ζαμπουλάκη και του πρόεδρου της ΔΕΥΑΜΠ Ηρακλή Κριθινάκη, συναντήθηκε στο Αρκαλοχώρι κλιμάκιο της Τομεακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Μανώλη Συντυχάκη, βουλευτή Ηρακλείου και μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ. Στο κλιμάκιο συμμετείχε και η Σούλα Φανιουδάκη, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΚΚΕ.
Το κλιμάκιο ενημερώθηκε από τον Μανώλη Φραγκάκη για την κατάσταση και τα προβλήματα που παραμένουν ένα χρόνο μετά τον καταστροφικό σεισμό καθώς και για τα μέτρα που έχουν ληφθεί.
Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε επίσης στις ενέργειες που έχει κάνει ο Δήμος μέχρι σήμερα για την ανακούφιση των σεισμόπληκτων. Όπως είπε έχουν γίνει κινήσεις σταδιακής αποκατάστασης, δόθηκαν χρήματα από την Πολιτεία αλλά πρέπει ακόμα πολλά να γίνουν.
Το κλιμάκιο του ΚΚΕ είχε παράλληλα συνάντηση με τους εργαζόμενους στο παράρτημα της ΤΑΕΦΚ στο Αρκαλοχώρι με τον κ. Συντυχάκη να αναφέρεται στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η υπηρεσία, αφού το προσωπικό που υπάρχει δεν επαρκεί για να καλυφθούν οι τεράστιες ανάγκες που έχουν προκύψει από τον σεισμό.
Το κλιμάκιο του ΚΚΕ επανέλαβε τη στήριξή του στα αιτήματα των σεισμόπληκτων και στο Δήμο που διεκδικεί την επίλυση τους.