23 Ιουλίου 2024
18:30
28.62 oC
Υγρασία 38%
GR EN
Άρθρα
Μη κατηγοριοποιημένο
Στο Αρκαλοχώρι ο ιδρυτής της εταιρίας COCO-MAT για τις ανάγκες των σεισμόπληκτων

Τον Δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας Mανώλη Φραγκάκη, επισκέφθηκε ο ιδρυτής της εταιρίας COCO-MAT, Πωλ Ευμορφίδης.

Γνωστός για την περιβαλλοντική και την κοινωνική του ευαισθησία, βρέθηκε στο Αρκαλοχώρι του Δήμου Μινώα Πεδιάδας και ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μετά τον σεισμό αλλά και τις δύσκολες στιγμές που βίωσαν όλοι οι κάτοικοι της περιοχής.

Μάλιστα ο κ. Φραγκάκης τον συνόδευσε στην εγκατάσταση των οικίσκων στο Αρκαλοχώρι καθώς ο ίδιος θέλησε να δει από κοντά πως διαμορφώνεται η νέα πραγματικότητα για τους πληγέντες από τον σεισμό.

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε ο κ. Ευμορφίρδης: «Εμείς, ως εταιρία, πάντα έχουμε ένα στοκ που «περιμένει» για φωτιές, πλημμύρες, σεισμούς. Και όταν ακούμε ότι ένας συνάνθρωπος μας χρειάζεται κάτι, είμαστε εκεί και βοηθάμε. Ήρθαμε εδώ προκειμένου να δούμε τι ανάγκες υπάρχουν και να δρομολογήσουμε την κάλυψη τους, σε προϊόντα που σχετίζονται με την εταιρία μας», δήλωσε χαρακτηριστικά, με τον κ. Φραγκάκη να τον ευχαριστεί θερμά για το ενδιαφέρον που έδειξε, εκείνος και οι συνεργάτες του για την ανακούφιση των σεισμόπληκτων πολιτών του Δήμου.