20 Αυγούστου 2024
18:08
28.01 oC
Υγρασία 40%
GR EN
Άρθρα
Ανακοινώσεις
Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Βγήκαν τα οριστικά αποτελέσματα της ΕΕΤΑΑ
📌Αναρτήθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ της ΕΕΤΑΑ.
❗Οι γονείς που έχουν υποβάλει αίτηση για την ένταξη των παιδιών τους σε παιδικούς σταθμούς ή σε άλλα κέντρα απασχόλησης μπορούν να δουν τα αποτελέσματα μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ https://www.eetaa.gr/ .
👤Για την πρόσβαση στα αποτελέσματα, οι ενδιαφερόμενοι θα χρειαστούν τους κωδικούς (διαπιστευτήρια) της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (ΓΓΠΣΔΔ) του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, γνωστούς και ως κωδικούς taxisnet.
📍Υπενθυμίζεται ότι μετά τα οριστικά αποτελέσματα από την ΕΕΤΑΑ για τους δικαιούχους Voucher για τους Βρεφονηπιακούς – Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Μινώα Πεδιάδας παρακαλούνται οι γονείς να ενημερώσουν τον Δήμο Μινώα Πεδιάδας που είναι δικαιούχοι να μας καταθέσουν τα παρακάτω δικαιολογητικά:
✅Έγγραφο με τίτλο “ΑΞΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ” ότι είναι δικαιούχος VOUCHER για Βρεφονηπιακό –Παιδικό Σταθμό Δήμου Μινώα Πεδιάδας (να δηλώνουν για πoιο Βρεφονηπιακό –Παιδικό Σταθμό Αρκαλοχωρίου-Καστελλίου-Θραψανού) και για το ΚΔΑΠ.
✅Έντυπο μορίων δικαιούχου
👉Τα παραπάνω δικαιολογητικά πρέπει να κατατεθούν στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας έως και τις 26/08/2024
❗Τα δικαιολογητικά μπορούν να κατατεθούν προσωπικά από τους γονείς στα Γραφεία των Δημοτικών Καταστημάτων του Δήμου ή να σταλθούν στο παρακάτω email :
▶galifianakis@minoapediadas.gr
▶Πληροφορίες: 28913 40395