26 Ιουλίου 2024
23:15
24.18 oC
Υγρασία 58%
GR EN
Άρθρα
Ανακοινώσεις
Μέχρι την 1η Αυγούστου οι αιτήσεις για δωρεάν voucher για τα παιδιά στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς- Αιτήσεις στη σελίδα:  https://aitisi24.eetaa.gr/aitisi/landing  

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για δωρεάν συμμετοχή στο πρόγραμμα «Προώθηση και Υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων µε αναπηρία σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης», για την περίοδο 2024-2025.

Η πλατφόρμα υποβολής των αιτήσεων που συνεχίζονται για την απόκτηση των voucher μέχρι και την καταληκτική ημερομηνία της 1ης Αυγούστου είναι πλέον ανοιχτή για όλους τους ΑΦΜ.

Ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας καλεί τους ωφελούμενους να κάνουν χρήση του χρηματοδοτούμενου Προγράμματος, χωρίς επιβάρυνση των οικογενειών και να υποβάλουν τη σχετική αίτηση ώστε να επωφεληθούν της επιδότησης δωρεάν τροφείων για τη φοίτηση των τέκνων τους στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς, στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://aitisi24.eetaa.gr/aitisi/landing.

Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά συμμετοχής υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ ΑΕ. Δικαίωμα αίτησης  έχουν  άπαντες  οι ενδιαφερόμενοι  έστω  και  αν έχουν κάνει αίτηση να εγγράφουν τα παιδιά τους στους Βρεφικούς –Παιδικούς  Σταθμούς  με  τροφεία.

Παιδικοί  Σταθμοί  για το έτος 2024-2025 θα λειτουργήσουν  σε:

Αρκαλοχώρι

Καστέλλι

Θραψανο (Βόνη)

Βρεφικοί  Σταθμοί  για το έτος 2024-2025 θα λειτουργήσουν σε:

Αρκαλοχώρι

Καστέλλι

 

Τα  βήματα  που  πρέπει  να  ακολουθηθούν  για να καταθέσετε την αίτηση είναι: eetaa.gr/αιτήσεις /είσοδος στη αίτηση / ΑΦΜ και κωδικούς εισόδου

Οι προσωρινοί πίνακες αποτελεσμάτων θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ στις 6/8/2024.

Δυνατότητα υποβολής ενστάσεων προβλέπεται από 7/8 έως 9/8/2024.

Οι οριστικοί πίνακες αποτελεσμάτων θα αναρτηθούν στις 14/8/2024 στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ.

Η δράση της ΕΕΤΑΑ είναι συγχρηματοδοτούμενη από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Εταιρικού Συμφώνου για την Περιφερειακή Ανάπτυξη (ΕΣΠΑ) περιόδου 2021-2027 και εθνικούς πόρους.

 

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι από τη νέα σχολική χρονιά 2024-2025, όλες οι Δομές του Δήμου Μινώα Πεδιάδας (παιδικοί σταθμοί -ΚΔΑΠ) που δεν είχαν ενταχθεί στο πρόγραμμα «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης», περιόδου 2024-2025., θα ενταχθούν, πετυχαίνοντας έτσι περισσότερες θέσεις στην προσχολική εκπαίδευση. Οι γονείς που είχαν καταθέσει αιτήσεις για τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Μινώα Πεδιάδας για τη σχολική χρονιά 2024-2025 μπορούν να καταθέσουν συγχρόνως και αίτηση για να ενταχθούν στο πρόγραμμα αυτό και εφόσον εγκριθεί η αίτηση τους, θα τους χορηγηθεί και το σχετικό voucher.