17 Ιουλίου 2024
01:33
25.83 oC
Υγρασία 43%
GR EN
Άρθρα
Ανακοινώσεις
Μια τούρτα – έκπληξη για τα γενέθλια του Δημάρχου με το… τρακτέρ σε πρώτο πλάνο

 

🎂🟣👉Δεν σταματά με τίποτα και για κανένα λόγο, θέτοντας πάντα υψηλούς στόχους, διψώντας για το τέλειο αποτέλεσμα!
⚽Αυτό φάνηκε και στη διάρκεια της διεξαγωγής του 3ου Final Four του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, όταν ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Βασίλης Κεγκέρογλου, ανέβηκε στο τρακτέρ, θέλοντας να επιμεληθεί ο ίδιος το χορτάρι του γηπέδου, προκειμένου αυτό να γίνει….«χαλί».
👤«Εργατικός σαν μυρμήγκι», λένε όσοι τον γνωρίζουν, ανάμεσα στους οποίους και οι εργαζόμενοι του Δήμου. Θέλοντας λοιπόν να αποτυπώσουν αυτή του την εργατικότητα και… τελειομανία, οι εργαζόμενοι και οι στενοί συνεργάτες του, στο Δημοτικό Κατάστημα Καστελλίου, σήμερα, ανήμερα των γενεθλίων του, του έκαναν έκπληξη για να του ευχηθούν χρόνια πολλά, μια τούρτα που δε θα μπορούσε να έχει άλλη φωτογραφία, παρά αυτή του Βασίλη Κεγκέρογλου – οδηγού τρακτέρ!
🎂🎉Ο Δήμαρχος δεν έκρυψε τη χαρά και συγκίνηση του για την έκπληξη αυτη, σβήνοντας το κεράκι των γενεθλίων του αμέσως μετά τη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής και λίγο πρίν φύγει… φουριόζος για την Αθήνα και τα ραντεβού του στα Υπουργεία. Δέχτηκε τις ευχές όλων των συνεργατών του στο Καστέλλι που του ευχήθηκαν ολόψυχα χρόνια πολλά και δύναμη για να συνεχίσει και να φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο που έχει αναλάβει.