17 Ιουλίου 2024
10:20
28.3 oC
Υγρασία 36%
GR EN
Άρθρα
Ανακοινώσεις
Το Φεστιβάλ “Χώμα-Νερό- Φωτιά” ως τρόπος προβολής της παραδοσιακής κεραμικής του Θραψανού και εφαλτήριο ήπιας τουριστικής Ανάπτυξης”- Το Σάββατο 13 Απριλίου στην Αίθουσα Ανδρόγεω

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Θραψανού συμμετέχει με ομιλητές και περίπτερο, στη διημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο, 12-13 Απριλίου, με τίτλο: “Η Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά της Κρήτης. Εκφάνσεις, δράσεις διαφύλαξης και προοπτικές”.

Ο κ. Γιώργος Μαυραντωνάκης και η κα. Καλλιόπη Πλουμάκη από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Θραψανού, θα εστιάσουν στο Φεστιβάλ” Χώμα – Νερό – Φωτιά ” ως τρόπος προβολής της παραδοσιακής κεραμικής του Θραψανού και εφαλτήριο ήπιας τουριστικής ανάπτυξης. Το Σάββατο 13 Απριλίου, από τις 14:15-14:30, στην Αίθουσα Ανδρόγεω.

Ομιλίες, συζητήσεις, παρουσιάσεις – προβολές ενημερωτικού υλικού, εργαστήρια και φυσικά κρητική γευσιγνωσία!

Δύο μέρες αφιερωμένες στη ζωντανή κληρονομιά της Κρήτης!

Πρόκειται για διοργάνωση από τη Διεύθυνση Νεότερης Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και την Εκπαιδευτική-Αναπτυξιακή «Πλοηγός» που απευθύνεται στο ευρύ κοινό, με στόχο την ανάδειξη της Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Κρήτης.

Στην Αίθουσα Ανδρόγεω και το Πολύκεντρο του Δήμου Ηρακλείου

Είσοδος ελεύθερη