18 Ιουλίου 2024
00:28
26.17 oC
Υγρασία 54%
GR EN
Άρθρα
Ανακοινώσεις
Με τα τσικνίσματα στο Αρκαλοχώρι ξεκινούν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας- Τσικνίσματα και στο Καστέλλι
🧙‍♂️🥳  Ελάτε να ξεφαντώσουμε και να κηρύξουμε μαζί, την έναρξη των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου μας!
🎭🟣 Ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας θα πλαισιώσει την Τσικνοπέμπτη 7 Μαρτίου, τα ΤΣΙΚΝΙΣΜΑΤΑ στο Αρκαλοχωρι που διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος και απευθύνει κάλεσμα σε μικρούς και μεγάλους καρναβαλιστές, να συμμετάσχουν στη «μίνι» παρέλαση στον κεντρικό δρόμο του Αρκαλοχωρίου για να δώσουν τον αποκριάτικο «παλμό», ανοίγοντας με αυτό τον τρόπο την αυλαία των εκδηλώσεων, με ένα μοναδικό ξεφάντωμα.
⌛️📌 Ώρα έναρξης 6.30 μ.μ. έξω από το παλιό Δημαρχείο.
🧚‍♀️🧜‍♀️ Κατά την διάρκεια και μέχρι το πέρας της βραδιάς, θα υπάρχουν δράσεις από ανιματέρ με δημιουργικό παιχνίδι, face painting κ.α. για μικρά και μεγάλα παιδιά.
🥳Σας περιμένουμε με χαρά να γίνουμε μια μεγάλη παρέα!
🥩🥳👉Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από το Αρκαλοχώρι, την Τσικνοπέμπτη θα γιορτάσει δεόντως και το Καστέλλι, με γιορτή στο στέκι του Καραπδη από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου ενώ στο Γυμνάσιο Καστελλίου θα γίνουν επίσης τσικνίσματα το μεσημέρι όπως και στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Καταστήματος στο Καστέλλι, στις 12 το μεσημέρι, από το προσωπικό του Δήμου Μινώα Πεδιάδας!
🎊 ➡🎭 Όλες οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας:
🎊Τσικνοπέμπτη 7 Μαρτίου:
▶ Τσικνίσματα στο Αρκαλοχώρι από τον Εμπορικό Σύλλογο Αρκαλοχωρίου και το Δήμο Μινώα Πεδιάδας- Θα ακολουθήσει μικρή καρναβαλική παρέλαση και αποκριάτικες δράσεις για τα παιδιά και ένα μεγάλο πάρτυ!
▶ Τσικνίσματα στο στέκι του Καραπίδη από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου
▶ Τσικνίσματα το μεσημέρι στο Γυμνάσιο Καστελλίου
▶ Τσικνίσματα στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Καταστήματος στο Καστέλλι, στις 12 το μεσημέρι, από το προσωπικό του Δήμου Μινώα Πεδιάδας!
🎊– Παρασκευή 8 Μαρτίου- Καστέλλι: Λαμπαδηδρομία στις 6 το απόγευμα και μεγάλο πάρτυ μετά τη λήξη αυτής
🎊– Σάββατο 9 Μαρτίου- Καστέλλι: Κυνήγι κρυμμένο θησαυρού
🎊– Κυριακή 10 Μαρτίου- Καστέλλι: Μεγάλη Καρναβαλική παρέλαση στις 3 το μεσημέρι – Μεγάλο πάρτυ με dj αμέσως μετά
🎊– Κυριακή 10 Μαρτίου – Αρκαλοχώρι: Κυνήγι κρυμμένου θησαυρού το πρωί- Συμμετοχή των ομάδων που θα πάρουν μέρος στο Κυνήγι στο Αρκαλοχώρι αμέσως μετά, στο Καρναβάλι του Καστελλίου!
🎊– Κυριακή 17 Μαρτίου- Αρκαλοχώρι: Μεγάλη καρναβαλική παρέλαση στο Αρκαλοχώρι στις 3:30 μ.μ. και συναυλία αμέσως μετά με τη Βαγγελιώ Φασουλάκη
🎊– Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου-Θραψανό: Καρναβαλική παρέλαση και κούλουμα στο Θραψανό από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 6 το απόγευμα!