18 Ιουλίου 2024
06:23
25.59 oC
Υγρασία 55%
GR EN
Άρθρα
Ανακοινώσεις
Συνάντηση Δημάρχου Μινώα πεδιάδας Βασίλη Κεγκέρογλου με το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Συλλόγου Υγείας Αρκαλοχωρίου

Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Συλλόγου Υγείας Αρκαλοχωρίου με τον Δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας Βασίλη Κεγκέρογλου.

Παρόντες ήταν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Στέφανος Ψυλλάκης, ο Αντιδήμαρχος Οικιστικής Ανασυγκρότησης Γιώργος Παπαδόπουλος και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αρκαλοχωρίου, Γιώργος Μαλεδάκης

Τα μέλη του Δ.Σ ευχήθηκαν στο Δήμαρχο καλή και δημιουργική θητεία και στη συνέχεια συζητήσαν μαζί του για θέματα ασφαλείας, αναβάθμισης και δημιουργίας νέων αθλητικών εγκαταστάσεων στο Δήμο.

Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε αναλυτικά για τη δραστηριότητα του συλλόγου στα τρία αθλήματα  (Στίβος, Τένις, Τρίαθλο),  ενώ παρουσιάστηκαν οι στόχοι και οι προγραμματισμένες δράσεις του Αθλητικού Συλλόγου Υγείας Αρκαλοχωρίου για την επόμενη περίοδο. Παράλληλα συζητήθηκαν οι τρόποι με τους οποίους θα μπορούσε να αναβαθμιστεί η διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου Κρήτης.

Ο Δήμαρχος άκουσε με προσοχή τα θέματα που τέθηκαν,  προσφέρθηκε να βοηθήσει και κατέστησε σαφές ότι ο αθλητισμός αποτελεί μια σημαντική προτεραιότητα της νέας δημοτικής αρχής γεγονός που μας χαροποίησε ιδιαίτερα.

Το Δ.Σ. του συλλόγου τον ευχαρίστησε θερμά για τη συνάντηση αυτή, τονίζοντας ότι προσβλέπει σε μια γόνιμη συνεργασία με τον Δήμο Μινώα Πεδιάδας τα επόμενα χρόνια.

Παράλληλα του δώρισαν ένα χειροποίητο παπούτσι/ έπαθλο, που δίδεται στους πρώτους νικητές του Ημιμαραθωνίου Κρήτης.