18 Ιουλίου 2024
08:33
28.66 oC
Υγρασία 41%
GR EN
Άρθρα
Ανακοινώσεις
Συνάντηση Δήμαρχου Μινώα Πεδιάδας Βασίλη Κεγκέρογλου με τον Εμπορικό Σύλλογο Αρκαλοχωρίου
Την Παρασκευή 12/1/24, το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Αρκαλοχωρίου, επισκέφθηκε το Δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας  Β. Κεγκέρογλου στο γραφείο του στο Δημοτικό Κατάστημα Αρκαλοχωρίου . Τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου ευχήθηκαν τόσο στον ίδιο όσο και στους συνεργάτες του, καλή θητεία και του εξέφρασαν την πρόθεση τους για συνεργασία. Τα μέλη του Δ.Σ επίσης έθεσαν επί τάπητος τα προβλήματα που τους απασχολούν  αλλά και τους άξονες πάνω στους οποίους κινούνται για την επίλυση τους.
Υπήρξε  ανταλλαγή απόψεών και ιδεών, μέσα πολύ καλό κλίμα.
Μετά το τέλος ο Δήμαρχος δήλωσε τα παρακάτω:
Μαζί με τους συνεργάτες μου, τον Αντιδήμαρχο Μανώλη Κουρλετάκη και την Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο για την Τοπική Επιχειρηματικότητα και Ανάπτυξη Ευαγγελία Αγγελάκη, είχαμε συνάντηση με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αρκαλοχωρίου.
Προσβλέπουμε σε μία γόνιμη συνεργασία για θέματα που αφορούν στον τόπο και την περαιτέρω ανάπτυξη της τοπικής επιχειρηματικότητας που τόσο επλήγη από τον καταστροφικό σεισμό του Σεπτεμβρίου του 2021.
Το ειδικότερο θέμα που συζητήσαμε αφορούσε στη μεταφορά της λαϊκής αγοράς, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών για την τόνωση της αγοράς στο Αρκαλοχώρι. Η μεταφορά της λαϊκής μάλιστα θα αποτελέσει αντικείμενο διαβούλευσης το επόμενο διάστημα.
Είναι γεγονός ότι ο Εμπορικός Σύλλογος είναι ένας από τους σημαντικότερους και πιο δραστήριους φορείς του Αρκαλοχωρίου με τεράστια συμβολή στην επιχειρηματική και κοινωνική ζωή του τόπου. Επιθυμία μας λοιπόν είναι να ενισχύσουμε αυτή τη συνεργασία. Ο Δήμος θα βρίσκεται στο πλευρό του Εμπορικού Συλλόγου και μαζί θα σχεδιάσουμε την επόμενη ημέρα για τον τόπο που όλοι αγαπάμε”.