18 Ιουλίου 2024
16:37
32.21 oC
Υγρασία 42%
GR EN
Άρθρα
Ανακοινώσεις
Ευχές για την ονομαστική του εορτή δέχτηκε ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Βασίλης Κεγκέρογλου
Ευχές για την ονομαστική του εορτή δέχτηκε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, στο Γραφείο Δημάρχου στο Καστέλλι και το Αρκαλοχώρι, ο νέος Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Βασίλης Κεγκέρογλου.
Οι δημότες ευχήθηκαν εγκάρδια στο Δήμαρχο, υγεία, αισιοδοξία και δύναμη να υλοποιήσει το όραμα του για τον Δήμο προς όφελος των πολιτών του Δήμου.
Ο κ. Κεγκέρογλου, ευχαρίστησε όλους για τις θερμές ευχές αναφέροντας χαρακτηριστικά:\
“Νιώθω ιδιαίτερη συγκίνηση που τις σημερινές ευχές για την ονομαστική μου εορτή τις δέχτηκα, στο Γραφείο του Δημάρχου, σε Καστέλλι και Αρκαλοχώρι. Οι ευχές αυτές συνοδεύονται από αίσθημα μεγάλης ευθύνης για τη διαρκή προσπάθεια και το έμπρακτο ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο και τον τόπο μας που πρέπει να αποτελούν την κινητήριο δύναμη της κοινωνίας μας, όχι μόνο αυτή την περίοδο των γιορτών αλλά και διαχρονικά, ώστε να ξεπεραστούν οι δυσκολίες και οι προκλήσεις των καιρών.
Εύχομαι σε όλες και όλους τους δημότες, το νέο έτος να σηματοδοτήσει για όλους μας μία νέα δημιουργική πορεία με εργατικότητα, υπευθυνότητα, στόχους για την αντιμετώπιση κάθε πρόκλησης στη ζωή και την καθημερινότητα τους.
Εύχομαι επίσης, το φως αυτών των ημερών, να αποτελεί πυξίδα για τις σκέψεις και τις πράξεις μας.
Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος!