20 Ιουλίου 2024
14:18
31.65 oC
Υγρασία 45%
GR EN
Άρθρα
Ανακοινώσεις
Δωριέας- Καστέλλι: Τίμησαν ανθρώπους που έχουν γράψει την δική τους ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο
Μια πολύ πετυχημένη ποδοσφαιρική εκδήλωση έλαβε χώρα την Κυριακή 4 Ιουνίου στο Καστέλλι του Δήμου Μινώα Πεδιάδας με τον Δωριέα και την Περιφέρεια Κρήτης να τιμούν ανθρώπους που έχουν γράψει την δική τους ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και στο σωματείο του Καστελλίου.
Πραγματοποιήθηκε φιλική αναμέτρηση των Παλαιμάχων του ΟΦΗ με τον Δωριέα και αγώνας των ακαδημιών του Δωριέα με τις αντίστοιχες Γκέραρντ-Παπαδάκη. Επίσης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκε ο επίτιμος πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Γιάννης Παπαματθαιάκης, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ΟΦΗ και ΑΕΚ αλλά και ποδοσφαιρικός παράγοντας Μιχάλης Τζιράκης, ο Σύλλογος Παλαιμάχων ΟΦΗ, ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Δωριέα Γιάννης Πουλάκης και γενικότερα οι Παλαίμαχοι του Δωριέα.
Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που η σύζυγος του αείμνηστου προπονητή Ευγένιου Γκέραρντ παρέλαβε το βραβείο “Ευγένιος Γκέραρντ” το οποίο έχει θεσμοθετηθεί στη μνήμη του ανθρώπου που έπαιξε μεγάλο ρόλο στις μεγαλύτερες επιτυχίες του ΟΦΗ και του κρητικού ποδοσφαίρου εν γένει.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Μανώλης Φραγκάκης ο οποίος βράβευσε τον Παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ Γιώργο Χριστοφή.