20 Ιουλίου 2024
22:30
25.24 oC
Υγρασία 63%
GR EN
Άρθρα
Ανακοινώσεις
Το Χρώμα Run επέστρεψε «παρασύροντας» τον κόσμο σε μία ξεχωριστή γιορτή χρωμάτων, με χαμόγελα, κέφι, μουσική και ρυθμό

Μετά από τρία χρόνια παύσης κι αφού μετατέθηκε κατά μία ημέρα λόγω των καιρικών συνθηκών, το ΧΡΩΜΑ RUN επέστρεψε την Κυριακή 7 Μάϊου, προσφέροντας μία ξεχωριστή εμπειρία ενώ η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο!

Το Αρκαλοχώρι «πλημμύρισε» από 2500 και πλέον άτομα κάθε ηλικίας που απόλαυσαν τη διαδρομή τρέχοντας, περπατώντας ή χορεύοντας!

Με σημείο εκκίνησης το Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου, μικροί και μεγάλοι ξεχύθηκαν στους δρόμους και πήραν μέρος στα παιχνίδια, χόρεψαν και έτρεξαν σε μία ξεχωριστή γιορτή χρωμάτων.

Η διαδρομή του αγώνα συμπεριελάμβανε, μουσικά ακούσματα από συγκροτήματα και τους Βatala Creta που συνεχώς έδιναν ρυθμό ενώ στο τέλος αυτών των χρωματιστών και διασκεδαστικών χιλιομέτρων, ακολούθησε συναυλία με το συγκρότημα Walkman The Band.

Το μετάλλιο του αγώνα, δια χειρός Καίτης Μυκωνιάτη, έκλεψε τις εντυπώσεις με το χελωνάκι να στέλνει το μήνυμα της συμμετοχής με αργό ρυθμό για την απόλαυση κάθε στιγμής!

Το Χρώμα Run στήριξε το Σωματείο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία «Δικαίωμα στη Ζωή» και το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αρκαλοχωρίου.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης!