17 Ιουλίου 2024
02:08
25.7 oC
Υγρασία 41%
Εκδηλώσεις
Κοινωνικές Δράσεις
Εκδηλώσεις για τις Απόκριες στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας
👉1) Καστέλλι:
α) Το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού το Σάββατο 18/2 στις 11:00 το οποίο φέτος θα είναι άλλο για τα μικρά παιδιά και διαφορετικό για τις μεγαλύτερες ηλικίες
και
β) Καρναβάλι την Κυριακή 19/2 και ώρα 15:00.
👉👉👉Διοργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Καστελλίου
🟣👉Θραψανό- Καθαρά Δευτέρα: Κούλουμα στις 12.00 το μεσημέρι στη λίμνη Λιβάδας ή στην Κεντρική Πλατεία του χωριού ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες
🟣👉3) Αποστόλοι: Καθαρά Δευτέρα
“Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αποστόλων σας καλεί την Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου και ώρα 13:00 στο καφενείο του Μανωλαράκη να γιορτάσουμε τα Κούλουμα. Σας περιμένουμε για να σας κεράσουμε Σαρακοστιανα εδέσματα φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι από τις γυναίκες του χωριού μας.
🕺 Ελάτε με την όρεξη και το κέφι σας να σμίξουμε και να χορέψουμε με την μουσική του συγχωριανού μας Αντώνη Μαλλιωτακη και του συγκροτήματος του”.
🟣👉4) Σμάρι: 10:30 – Εργαστήρι χαρταετού. Τα μικρά και μεγάλα παιδιά θα μάθουν και θα φτιάξουν το χαρταετό τους (με δωρεάν υλικά κατασκευής).
13:00 – Κούλουμα με παραδοσιακούς μεζέδες και ζωντανή μουσική από το συγκρότημα του Μιχάλη Βουμβουλάκη.
🟣👉 5) Διαβαϊδέ: Καθαρά Δευτέρα Παλετια
🟣👉6) Σκλαβεροχώρι – Γαλενιανό: Σάββατο 25/2, 22:00, Μασκέ πάρτυ στο Fun
🟣👉7) Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού σχολείου Καστελλίου: Τσικνοπέμπτη αποκριάτικος χορός για παιδιά και τσικνίσματα. Αποκριάτικο πάρτι με μουσική ,παρουσίαση χορού από την Ζούμπα , τσίκνισμα , και δώρα.