21 Ιουλίου 2024
16:29
30.14 oC
Υγρασία 31%
GR EN
Άρθρα
Ανακοινώσεις
Δήμος Μινώα Πεδιάδας: Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν οι εργαζόμενοι της Δημοτικής Ενότητας Καστελλίου
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν σήμερα οι υπάλληλοι του Δήμου Μινώα Πεδιάδας στο Καστέλλι.
Μέσα σε ζεστό και χαλαρό κλίμα, οι υπάλληλοι του Δημοτικού Καταστήματος και των Κοινωνικών Δομών του Καστελλίου, συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου για την κοπή της πίτας που έγινε παρουσία του Δημάρχου Μανώλη Φραγκάκη, των Αντιδημάρχων Γιάννη Δρακάκη, Κώστα Αραβιάκη, Βάνας Φραγκάκη και της Προέδρου της Κοινότητας Καστελλίου Μαρίας Σκουλούδη.
Ο Δήμαρχος αντάλλαξε ευχές με τους εργαζόμενους και τους ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.
Ειδικότερα όπως ανέφερε:
«Εύχομαι η νέα χρονιά να είναι γεμάτη υγεία, αισιοδοξία και δύναμη, ώστε να μπορούμε να αντιμετωπίζουμε ενωμένοι κάθε δυσκολία που θα προκύψει. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από τη καρδιά μου όλους εσάς, τους εργαζομένους εδώ στο Καστέλλι αλλά και στις υπόλοιπες Δημοτικές Ενότητες, διότι αποτελείτε τη «ραχοκοκαλιά» του Δήμου μας και καθημερινά δίνετε τον καλύτερο σας εαυτό για την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας, μέσα από όλες τις δομές και τις υπηρεσίες του».
Το φλουρί «έπεσε» στην εργαζόμενη του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» Κική Γερακιαννάκη, η οποία εξασφάλισε και την ανάλογη άδεια!
Ακολούθησε κέρασμα με νόστιμα εδέσματα που είχαν ετοιμάσει οι εργαζόμενοι.