18 Ιουλίου 2024
08:15
28.66 oC
Υγρασία 41%
GR EN
Άρθρα
Ανακοινώσεις
Συνάντηση Δημάρχου Μινώα Πεδιάδας Βασίλη Κεγκέρογλου με την ομάδα της Αναγέννησης

Τον Δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας, Βασίλη Κεγκέρογλου επισκέφθηκε στο γραφείο του στο Αρκαλοχώρι, η ομάδα της Αναγέννησης, παρουσία του ΓΓ του Δήμου Νίκου Μπελενιώτη και του Αντιδημάρχου Στέφανου Ψυλλάκη. Σύσσωμο το  ΔΣ  και ο Πρόεδρος Μανώλης Μαραγκάκης βρέθηκαν στο Δημοτικό Κατάστημα Αρκαλοχωρίου και ευχήθηκαν από κοντά καλή και δημιουργική θητεία στον ίδιο αλλά και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο.

Εκτός των άλλων ο Πρόεδρος και οι εκπρόσωποι μας παρουσίασαν στο Δήμαρχο, τόσο το πλάνο της Αναγέννησης, σε σχέση με την Ανδρική ομάδα που διαπρέπει στις εθνικές κατηγορίες όσο και της ανάπτυξης του μπάσκετ και γενικότερα του αθλητισμού στις μικρότερες ηλικίες στην ενδοχώρα. Παρουσίασαν επίσης, τα προβλήματα «στέγασης» που αντιμετωπίζει η ομάδα μας, τα οποία ελπίζουμε να επιλυθούν άμεσα και ευχήθηκαν το μέλλον να φέρει μια καλή συνεργασία προς όφελος του αθλητισμού και της κοινωνία μας.

Μάλιστα ο Δήμαρχος έδειξε να γνωρίζει αρκετές επιτυχίες της ομάδας μας και παρουσιάστηκε θετικός όσον αφορά την ανάπτυξη του συνόλου καθώς ο ίδιος αποτελεί έναν από τους πιο πιστούς υποστηρικτές μας τα τελευταία χρόνια δείχνοντας τη στήριξη του σε όλα τα επίπεδα.

Στο τέλος της συνάντησης ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Βασίλης Κεγκέρογλου δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Με χαρά υποδέχτηκα στο Γραφείο μου στο Αρκαλοχώρι, τον Πρόεδρο και το ΔΣ της Αναγέννησης που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει μία οργανωμένη και συστηματική προσπάθεια που είχε ως αποτέλεσμα την ιστορική άνοδο στην National League 1. Είμαστε υπερήφανοι για την πορεία και τις επιτυχίες τους και συγχαίρουμε τόσο το διοίκηση όσο και  το προπονητικό επιτελείο για αυτή την ανοδική πορεία που έχει διαγράψει η Αναγέννηση.

Επιπλέον, εκτός από τις αθλητικές επιτυχίες, θα αναφερθώ και στον κοινωνικό ρόλο που επιτελούν οι άνθρωποι της Αναγέννησης, δεδομένου ότι η Ακαδημία της ομάδας λειτουργεί ως «φυτώριο» για νέα παιδιά του τόπου μας που έρχονται σε επαφή με τα οφέλη του αθλητισμού, ενώ πιθανά θα αποτελέσουν τους μελλοντικούς αθλητές του κρητικού και όχι μόνο, μπάσκετ.

Ο Δήμος οφείλει και θα είναι αρωγός της Ομάδας,  με όλες του τις δυνάμεις, επιβραβεύοντας τις επιτυχίες που αναδεικνύουν τον τόπο και τον Δήμο μας».