20-02-2020, Ζητήματα υποδομών και ανάπτυξης στο επίκεντρο της συνάντησης του Δημάρχου Μ. Φραγκάκη με τον Βουλευτή Ηρακλείου Χ. Μαμουλάκη

 

Ζητήματα υποδομών και ανάπτυξης του Δήμου Μινώα Πεδιάδας συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Δημάρχου Μανώλη Φραγκάκη με τον Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρη Μαμουλάκη, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18/02/2020 στο δημοτικό κατάστημα Αρκαλοχωρίου. Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν οι προοπτικές του έργου του νέου αεροδρομίου Καστελλίου, η αξιοποίηση του ποταμού Αναποδάρη και το έντονο οικολογικό, αναπτυξιακό και τουριστικό ενδιαφέρον που παρουσιάζει, η βελτίωση των υποδομών του Δήμου, κ.α.

Στο πλαίσιο της ως άνω επίσκεψης του Βουλευτή στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας, ακολούθησε ευρεία σύσκεψη στην έδρα της Τεχνικής Υπηρεσίας στο Θραψανό, με τη συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, Γαβριήλ Κουρή, του αρμόδιου Αντιδημάρχου, Κώστα Αραβιάκη, καθώς και στελεχών της Υπηρεσίας, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν όλα τα τεχνικά ζητήματα του Δήμου και παρουσιάστηκαν από πλευράς Δημάρχου και στελεχών του Δήμου, οι προτεραιότητες στα θέματα υποδομών και ανάπτυξης.