19-05-2020, Διανομή ειδών παντοπωλείου και κρεοπωλείου από το Δήμο Μινώα Πεδιάδας την Τετάρτη 20 και την Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

Ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας ενημερώνει τους δημότες του ότι στο πλαίσιο της υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ / FEAD)  θα προβεί στη διανομή ειδών παντοπωλείου και κρεοπωλείου (πελτές, γάλα, ελαιόλαδο , ζυμαρικά , φασόλια , φακές , ρύζι , αρνί και βόειο κρέας)  .

 

Δικαιούχοι είναι οι ωφελούμενοι του ΤΕΒΑ, όπως έχουν  διαμορφωθεί σύμφωνα με την εφαρμογή του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης.

 

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 και την Πέμπτη 21 Μαΐου 2020 και ώρα  09:00 π.μ. – 14: 00 μ.μ.  στο Εκθεσιακό Κέντρο  Αρκαλοχωρίου.    

Οι ωφελούμενοι θα εξυπηρετούνται αποκλειστικά την ημέρα για την οποία έχουν ειδοποιηθεί να προσέλθουν και θα πρέπει να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο πιστοποίησης ΑΜΚΑ .  

Εάν η παραλαβή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί για σοβαρούς λόγους από τον ωφελούμενο  ή  μέλος της οικογένειας του , τα προϊόντα θα μπορεί να παραλάβει τρίτο πρόσωπο  προσκομίζοντας εξουσιοδότηση με το γνήσιο της υπογραφής του ωφελούμενου και το ΑΜΚΑ.

Με στόχο τη μέγιστη δυνατή προστασία των κατοίκων του , ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας  θα εφαρμόσει μέτρα πρόληψης ενάντια στην εξάπλωση του κορωνοϊού SARS–CoV-2 και η διανομή θα  εναρμονιστεί σύμφωνα  με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας .

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Μινώα Πεδιάδας στα τηλέφωνα: 2891022922 και  2891023913 .στα πλαίσια του Προγράμματος