21-5-2012, Γραμμή του Δημότη στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας.

 

ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ

 

Μια νέα υπηρεσία εξυπηρέτησης του πολίτη έθεσε σε λειτουργία ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας. Πρόκειται για τη «Γραμμή του Δημότη» στο τηλέφωνο 2891340143, όπου οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται για τα θέματα που τους αφορούν και άπτονται των υπηρεσιών του Δήμου.

Οι πολίτες του Δήμου Μινώα Πεδιάδας μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμμή του Δημότη, καταθέτοντας αιτήματα που σχετίζονται με τον ηλεκτροφωτισμό, την ύδρευση, την αποχέτευση, την άρδευση, την τεχνική υπηρεσία, το περιβάλλον, τον αγροτικό τομέα, την οδοποιία, την υγεία, την πολιτική προστασία, την παιδεία, τον αθλητισμό κ.α. καθώς και για να ενημερώνουν το Δήμο για οποιασδήποτε φύσης προβλήματα που παρατηρούνται στην περιοχή ή τη γειτονιά τους.

Η Γραμμή του Δημότη Μινώα Πεδιάδας στο 2891340143 αποτελεί  άλλη μια υπηρεσία στο πλευρό των δημοτών. Τα αιτήματα που υποβάλλουν οι πολίτες διαβιβάζονται τάχιστα τόσο στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, όσο και στους αρμόδιους αντιδημάρχους, προκειμένου να δίνονται άμεσες λύσεις. Στη συνέχεια οι πολίτες θα ενημερώνονται με όποιο τρόπο επιθυμούν (τηλεφωνικά, e-mail ή sms) για την πορεία εξέλιξης και τη διεκπεραίωση του αιτήματός τους.

Ώρες λειτουργίας Γραμμής: 8:00-15:00