21-08-2015,Δωρεάν διανομή ροδάκινων,στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας, μέσω του προγράμματος της ανθρωπιστικής κρίσης Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφέρειας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Δωρεάν διανομή ροδάκινων, στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας

 μέσω του προγράμματος της ανθρωπιστικής κρίσης Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφέρειας 

 

Ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας, πραγματοποιεί δωρεάν διανομή ροδάκινων, στους δημότες του, οι οποίοι είναι δικαιούχοι της κάρτας σίτισης του προγράμματος αντιμετώπισης ανθρωπιστικής κρίσης.

Η διανομή θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015, στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου, από τις 11:00 π.μ. έως και τις 15:00 μ.μ. το μεσημέρι.

Οι δικαιούχοι θα μπορούν να προσέλθουν, προκειμένου να παραλάβουν την ποσότητα των ροδάκινων που τους αναλογεί και δικαιούνται, ανάλογα με τον αριθμό μελών των οικογενειών τους.

Δικαιούχοι της διανομής είναι όσοι έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα της ανθρωπιστικής κρίσης μέσω του Επισιτιστικού Προγράμματος του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ) και τους έχει εκδοθεί κάρτα αλληλεγγύης.

Οι  δικαιούχοι  προκειμένου να παραλάβουν την ποσότητα των ροδάκινων θα πρέπει να προσκομίζουν :

1. Δελτίο Αστυνομική Ταυτότητα (Α.Δ.Τ.)

2. Κάρτα σίτισης

3. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου στα τηλέφωνα : 2891022922 & 2891023913.