12-04-2019, ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ Κ.Υ. ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ

 

       Αρκαλοχώρι, 12 Απριλίου 2019 

         

 

Πληροφορίες

: Άρης Λαμπράκης

Τηλ

:6945205137

Εmail

:filoikya@gmail.com

 

 

 

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ Κ.Υ. ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ

 

Οι Φίλοι Κέντρου Υγείας Αρκαλοχωρίου, στα πλαίσια των ενεργειών και των σκοπών του συλλόγου, διοργανώνουν σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, Εθελοντική Αιμοδοσία.

 

Η Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στις 13 Απριλίου 2019, ημέρα Σάββατο στην Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (έναντι Εθνικής Τράπεζας), από τις 09:00 π.μ. έως τις 13:00 μ.μ.

θα πρέπει να γίνει συνείδηση σε όλους ότι:

• Για να υπάρχει πάντοτε διαθέσιμο αίμα πρέπει να δίνουμε τουλάχιστον μια φορά το χρόνο .

• Η προσφορά αίματος μόνο σε έκτακτη ώρα για να σώσουμε τον συγγενή ή τον φίλο μας, δεν λύνει το πρόβλημα. Θα μένει πάντα το άγχος και στους συγγενείς και στο προσωπικό της Αιμοδοσίας «πως θα βρούμε τώρα αίμα».

• Μόνο η εθελοντική και συστηματική προσφορά αίματος, θα μας δώσει ασφάλεια για την αντιμετώπιση των ασθενών μας και θα μας απαλλάξει από το άγχος.

Οι ανάγκες σε αίμα είναι αυξημένες και η σημασία της αξίας της αιμοδοσίας αυτονόητη και χιλιοειπωμένη. Στο χέρι μας είναι να παρακάμψουμε τις οποιεσδήποτε προφάσεις και να βρούμε τον λίγο χρόνο που απαιτείται για να κάνουμε μια προσφορά ζωής, που ανταμείβεται στο μέλλον σίγουρα και ποικιλοτρόπως.