Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου η μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση στο Αρκαλοχώρι του Δήμου Μινώα Πεδιάδας

 

Κορυφώνονται οι Αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας με τη  μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση στο Αρκαλοχώρι, την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018. Μέχρι αυτή τη στιγμή  18 ομάδες  από Πολιτιστικούς  Συλλόγους, Επιχειρήσεις και ενεργούς πολίτες με  άρματα και πεζοπόρα τμήματα έχουν δηλώσει συμμετοχή στο καρναβάλι και περίπου 800 καρναβαλιστές θα γεμίσουν την κεντρική οδό του Αρκαλοχωρίου με χορό, γέλιο και αποκριάτικη διάθεση.

Η παρέλαση θα ξεκινήσει έξω από το Δημαρχείο Αρκαλοχωρίου στις 15:00 και θα ολοκληρωθεί το απόγευμα, στην Παλιά Κοινότητα Αρκαλοχωρίου. Το ραντεβού των ομάδων έχει ορισθεί μία ώρα νωρίτερα στις 14:00 έξω από το Δημαρχείο Αρκαλοχωρίου.  

 Μετά το τέλος της παρέλασης θα ακολουθήσει μεγάλο ντισκοτέκ πάρτι με την συμμετοχή των ομάδων, δημοτών και επισκεπτών στην Πλατεία Ελευθερίας στο Αρκαλοχώρι .Τα έσοδα από το πάρτι θα διατεθούν στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με ειδικές ανάγκες « Δικαίωμα στη Ζωή »  στο Θραψανό.

 Επίσης την Καθαρή Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018, θα πραγματοποιηθούν σε χωριά του Δήμου μας διάφορες εκδηλώσεις και κούλουμα ενώ θα αναβιώσουν πολλά παραδοσιακά δρώμενα.